Returnering 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, og du bærer ligeledes risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du er altid velkommen til at indlevere den fysisk på vores kontor, efter aftale.
JULIEMUNK hæfter ikke for forsvundne returordre i posten.
Husk at vedlæg ordre nr i pakken, når du sender retur. Også gerne med en tekst om du ønsker pengene retur, eller ombyttes til andet produkt.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Hvis du fortryder købet, skal pakken sendes til:

Julie Knudsen
Caprivej 8, 4tv
2300 København S